Drottning Victorias Hotell & Vilohem

Victorias Hotell
12345 5 snitt: 3,80 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
En vacker och fridfull plats kan man lätt använda för att beskriva Drottning Victorias Hotell och Vilohem. Här bor man i en fin vit byggnad med gröna detaljer i Ölands vackra omgivningar. Trädgården är stor, lummig och välskött och man kan sitta i den i timmar och bara njuta av tystnaden, lugnet och naturen som lever runt omkring. Här har man också utsikt över Kalmarsund och huset ligger bara en kort bit från Solliden och Borgholms slott. Hotellet erbjuder också en mycket bra restaurang med de allra finaste råvarorna, de mesta är närproducerade, och en stor välsmakande meny där maten är superbt tillagad.

Utseendet på huset är inspirerat från Italien och har 10 fina och charmiga rum som känns både inbjudande och riktigt hemtrevliga. Det finns ytterligare två villor på tomten som har fyra rum vardera som kallas för Röda villan och Boströmska villan. Detta hotell är skapat för att ge ett ordentligt lugn i själen och ro i kroppen.

Man kan boka antingen dubbelrum eller enkelrum med logi och frukost, halvpension eller helpension. Allt beror på om man bara vill få koppla av, ha maten fixad och slippa att hitta en egen restaurang eller om man hellre vill besöka centrum och utforska stadens restaurangutbud istället.

Hotellet erbjuder även affärsresenärer goda konferensmöjligheter i en gammaldags miljö i en lokal där det får plats 25 personer beroende på sittning. Lokalen är försedd med whiteboard, OH och blädderblock.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.