Fyrstjärniga hotell i Borgholm

Borgholm på Öland är en av Sveriges populära semester resmål och det är verkligen inte konstigt. Naturen, färgerna och luften är helt fantastisk på denna härliga svenska ö i Östersjön. Här finns det många olika boende alternativ att välja mellan, allt från fina fyrstjärniga lyxhotell nere vid vattnet till tvåstjärniga, enkla vandrarhem. På denna sidan hittar ni de fina fyrstjärniga hotellen som Borgholm har att erbjuda sina besökare.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Borgholm


Prisjämförelse

Fina hotell Borgholm är beläget cirka 1,5 kilometer från populära turistattraktionen Borgholms slott. Man har också nära till stadens mysiga centrum med charmiga små gårdscaféer, affärer och restauranger. Här bor man i fina och bekväma rum med en snygg och modern inredning som känns både inbjudande och fräsch. Möblerna är av högsta kvalité och man sover riktigt gott i hotellets sköna sängar. Det finns det mesta inom bekvämlighet så ingenting saknas på denna fina fyrstjärniga facilitet.


Hotel Strand Borgholm


Prisjämförelse

Hotell Strand i Borgholm ligger precis nere vid vattnet. Hotellet har en egen småbåtshamn, stor och fin terrass och utomhuspool. Rummen med havsutsikt ger en spektakulär vy över glittrande Kalmarsund. Färgsprakande soluppgångar och solnedgångar kan avnjutas på balkongen. Rummen är stilrena och snygga med alla dagens krav inom teknik och moderniteter. Här sover man riktigt gott i påkostade, ergonomiska sängar med fina sängkläder och sköna täcken och kuddar.

Hotel Halltorps Gästgiveri


Prisjämförelse

En mil utanför Borgholms centrum i grönskande natur ligger Halltorps Gästgiveri. Hotellet är beläget i en fin gammal herrgård med trevliga rum. Restaurangen serverar mat med närproducerade råvaror så som fisk, lamm och grönsaker. Alla rum har en fin utsikt över herrgårdens fina trädgård, tv, internet och eget badrum. Det finns både bubbelpool och bastu för de gäster som behöver koppla av och njuta riktigt ordentligt. För golf älskaren så ligger Ekerum golfklubb endast två kilometer från hotellet.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.