Hotel Gamla Televerket Rum

Gamla Televerket
12345 9 snitt: 4,22 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Pensionat Gamla Televerkets rum är beläget precis vid torget i Borgholm. Hotellet är nybyggt och öppnades under sommarsäsongen 2010. Här bor man i en familjär miljö då även familjen som äger det bor i samma fastighet. Gamla Televerket har öppet större delen av året, det finns både kök och matsal där man kan laga alla sina mål med mat eller så går man till sin favorit restaurang i staden. Det finns två stora kök som är utrustade med all köksutrustning man behöver så det enda man behöver göra är att köpa sina egna ingredienser. Under fina dagar så kan man äta och slappa ute på altanen eller någon av de andra fina uteplatserna.

Om man är ett större sällskap som reser ihop och vill inkludera frukosten med sitt boende så kan det ordnas men det tillkommer då en kostnad för detta. För de som reser själva eller som ett mindre sällskap och vill ha lyxen av att kunna gå upp på morgonen och få en saftig god ostfralla med rykande färskt kaffe serverat så finns det flera ställen alldeles i närheten av pensionatet där man kan äta. Tänk att sitta en solig, varm sommarmorgon med havsbrisen som blåser friskt på ett av Ölands mysiga trädgårdscaféer, en morgon kan förmodligen inte bli mycket bättre.

Bilen parkerar man någonstans i staden då pensionatet inte har en egen bilparkering. Mc och cykel däremot kan stå på innergården.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.