Halltorps Gästgiveri

Halltorps Gästgiveri
12345 6 snitt: 3,67 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Hotell Halltorps Gästgiveri är lika avkopplande som det är spännande och roligt. Här bjuds det på temahelger och roliga arrangemang. Varför inte lösa ett spännande mord mysterium med arbetskollegorna, smaka på olika viner och hitta din absoluta favorit i hotellets vinkällare. Man kan arrangera en fest eller ett bröllop i festsalen som rymmer 70 personer sammanlagt. För den som vill spela spel så finns det krocket, biljard och boule. Ja här är verkligen möjligheterna många och man lär inte ha tråkigt på sin semester eller konferensresa.

Rummen på Halltorps är fina och har sin egen prägel och stil. Här trivs man och sover bra i bekväma sängar med telefon, badrum med dusch och tv med ett brett kanalutbud. Det finns totalt 40 rum på hotellet inräknat i dessa är också specialrum så som två sviter, allergitestade rum, familjerum, rum där husdjur får följa med och två stycken handikappanpassade rum. Detta visar på stor omtanke och man märker verkligen att hotellet har gjort allt för att alla gäster ska vara välkomna.

På hotellet bor man inte bara bra utan man äter naturligtvis gott också. Restaurangen arbetar enbart med de bästa råvarorna där så mycket som möjligt köps i närområdet. Detta är ett miljösmart tankesätt och dessutom så månar man om de lokala bönderna och odlarna. Hotellet har dessutom en egen kryddträdgård i deras kolonilott. Fisk och kött köps bland annat av lokala fiskare och jägare.

Det finns goda parkeringsmöjligheter utanför hotellet då det ligger cirka en mil utanför staden Borgholm i en lantlig och frodig omgivning på vackra Öland.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.