Hotel Borgholm

Hotell Borgholm
12345 19 snitt: 3,37 av 5

Loading...

Hotell Borgholm är ett trevligt centralt hotell i staden som ger den allra bästa servicen. Här är målet att verkligen ta hand om sina gäster, få dem att trivas och sedan vilja komma åter. Man erbjuds en vistelse som man inte kommer att glömma. Hotellet är inte bara inriktat på service utan även på klass, design och stil. Här finner man tjusig inredning från några av de största designarna så som Arne Jacobsen, Mario Bellini, Phillipe Starck, Yngve Ekström och Giandomenico Belotti. Det är meningen att man ska njuta med alla kroppens sinnen under sin semester eller affärsresa. Hotellet har inte bara ett mycket inbjudande inre utan har ett minst sagt lika fint och trevligt yttre. Här finner man en mysig innergård där man kan koppla av och en blomstrande, välskött trädgård. Hotellet blir därför som en liten oas mitt i staden.

Smak är ett av våra största sinnen och det vet Karin Fransson med kökspersonal hur man tillfredsställer riktigt ordentligt. Här serveras det kulinariska rätter från en fantastiskt god meny. Restaurangen är känd av många finsmakare som reser från när och fjärran för att få smaka på örtdoftande läckerheter, råvaror av högsta kvalité och till det serveras utsökta viner som passar utmärkt till måltiden.

Hotellet har 41 fina rum som alla nyligen renoverades. Inredningen är harmonisk och inbjudande så man känner ett lugn infinna sig i kroppen vid dagens slut. Här finns alla moderniteter och alla rum är även luftkonditionerade.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.