Köpingbaden Hotellstugor

Köpingbaden
12345 5 snitt: 4,40 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Hotellstugorna på Köpingbadens camping finns i tre varianter i varierade prisklasser och standarder. Stugtyp som kallas 1 och två går endast att hyra veckovis under sommaren och under resten av året kan man hyra stugorna per dygn. Stugtyp 1 hyrs ut året om. Stugtyp 3 med hög standard och plats för två, dessa stugor går att hyra per dygn under hela året. Stugorna har ett behagligt gångavstånd ner till stranden som är väldigt barnvänlig. Det finns också en servicebyggnad, lekplats, reception, minilivs och restaurang i området så man har allt inom ett bra räckhåll. Reser man med sina husdjur så finns det ett visst antal stugor där djur är tillåtna så var noga med att boka en sådan om vovven eller katten ska åka med på semestern. Vill man inte ha med sig egna sängkläder så kan både det och barnsäng hyras i campingens reception. Personalen önskar även att man säger till om detta när man bokar en stuga och även om man vill betala extra för att få en slutstädning.

Stugtyp 1 har vacker havsutsikt, egen altan och en mysig kamin som man kan elda i. Stugorna är både moderna och rymliga, man får plats 6 personer i stugan. Här finns allt man behöver för att kunna laga mat för 6 personer och man har också en diskmaskin så man slipper disken på resan.

Stugtyp 2 är 18 kvadratmeter stor och har en enklare standard med våningsängar och plats för fyra personer. Stugan har en mindre kokvrå med kokplatta, kyl, kaffebryggare och micro. Rinnande vatten och dusch/wc finns i campingens servicebyggnader.

Stugtyp 3 är en lite mer privat stuga som ligger precis vid stranden och har sängplats för två personer. Dessa stugor är uppdelade i tre delar där varje stuga är 10 kvadratmeter. Tomten är insynskyddad, rymlig och man har dessutom en egen liten badplats.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.