Trestjärniga hotell i Borgholm

Borgholms slottsruin är ett av de mest populära turistmålen i staden. Slottet har en lång historia som sträcker sig redan från 1100-talet fram till nu och lär fortsätta i flera hundra år till då man är noga med att bevara detta fina och fascinerande kulturminne. Borgholm har en hel del hotell alternativ inom den trestjärniga standarden och mer om dessa kan ni läsa om här nedan.

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Gamla Televerket Rum


Prisjämförelse

hotell är familjeägt och väldigt trivsamt i stadens centrum. Man har nära till alla sevärdheter och man bor bekvämt och bra. Alla rum har förutom en fin inredning och sköna möbler, tv, dvd-spelare och cd-spelare. Vill man laga sin egen mat så finns det ett stort gemensamt kök där man kan göra det. Bra att veta är att rummen har delad toalett och badrum. Vill man sitta ute och fika eller äta någon god middag så finns det en stor uteplats som alla gäster får njuta av.

Hotel Villa Ingrid


Prisjämförelse

I en vit fin 30-tals villa ligger fina Villa Ingrid. Hotellet har en stor och välskött trädgård där man kan luncha, äta frukost eller fika med goda bakverk. När man bor på detta hotell har man nära till trevliga barer, roliga affärer och smakrika restauranger så ingenting fattas en gäst. Borgholm har en massa olika roliga aktiviteter att erbjuda sina besökare och historiska platser och andra sevärdheter. När man bor på Villa Ingrid så har man allt detta inom ett bekvämt avstånd.

Hotel Guntorps Herrgård


Prisjämförelse

Denna mycket trevliga herrgård har både bubbelpool och bastu som man gärna får använda när man vill under tiden man bor på hotellet. Guntorps Herrgård ligger cirka 1 kilometer från centrala Borgholm så man har inte lång väg till stadens nöjen, pubar och affärer. Rummen på hotellet är trevliga med inredning i varma färger och trä möbler. på rummen finns tv med en skön sittgrupp och ett skrivbord om man behöver jobba.


Drottning Victorias Hotell & Vilohem


Prisjämförelse

Hotell Drottning Victoria ligger mysigt endast tio minuter från det fascinerande gamla slottet i Borgholm. Slottet har spännande rundturer som de allra flesta tycker är intressanta och spännande. Vilohemmet har en stor och fin trädgård som får användas av alla gäster. Rummen är ganska enkla men fina och hemtrevliga. Hotellet har kostnadsfri parkering och internet. Restaurangen lagar mycket god mat gjorda på lokala recept.

Köpingbaden Hotellstugor


Prisjämförelse

Dessa fräscha och fina stugor finns att hyra vid Köpingbadens camping som ligger cirka fem minuter med bil från Borgholms centrum. Här finns trevliga sovrum, ett stort och fullt utrustat kök, sittdel med tv och en egen uteplats. Området erbjuder bad och strand med vattenrutschkanor, pool och en trevlig restaurangbar. Beroende på vilket stug alternativ man bokar så har en del stugor även tvättmaskin, badrum och en fin platt-tv.

Hotel Villa Skedemosse Gård


Prisjämförelse

En oas endast tio minuter utanför Borgholm. Här kan man verkligen koppla av i vacker natur, stor trädgård med många möjligheter, pool, bastu och relaxa på hotellets minispa. Rummen är väldigt snygga och moderna med ljusa tak, spotlights och bekväma sängar. Alla rum har en fin sittplats, matplats, kylsåp och micro. Alldeles inte Skedemosse gård finns det ett museum och det är bara 6 kilometer till stranden.

Hotel Gamla Bryggeriet


Prisjämförelse

Gamla bryggeriet är ett mycket trevligt och prisvärt bed and breakfast i en liten by bara fyra kilometer från Borgholm. Här kan man välja mellan olika rumsalternativ och om man vill ha eget eller delat badrum. Parkering och internet är gratis för alla hotellets gäster. Bor man i de lite dyrare rummen med badrum så finns det också en tv på rummet. Vill man äta så kan man göra det i hotellets restaurang under sommarhalvåret, under vintersäsong så har restaurangen endast öppet på helgerna.

Hotel Drei Jahreszeiten


Prisjämförelse

Om man inte har något att bo en bit utanför Borgholm så ligger detta trevliga hotell cirka en mil från staden. Hotellet är mycket trevligt och beläget i en lugn miljö med stor och fin trädgård. Det är ett äkta Öländskt landsbygds hotell med genuin hemlagad mat och mysiga rum. Alla rum har wi-fi, tv, badrum och en bekväm sittgrupp. Åker man bil så når man fina stränder på endast fem minuter. Maten är görs av lokala råvaror och är anpassad efter säsong.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.