Tvåstjärniga hotell i Borgholm

På Öland och i Borgholm finns mycket att hitta på från det att knopparna har börjat visa sig på buskarna i april tills träden lyser i sprakande färger i oktober. Det finns många typer av festivaler, historiska arrangemang och naturutflykter under denna period. Visst går det alldeles utmärkt att besöka Borgholm även vintertid när kylan tar ett par rejält isande tag i kinderna och färgar dem röda av den kalla havsluften. Här hittar ni de allra enklaste och prisvärda alternativen som finns i Borgholm.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Villa Sol

Villa Sol
Prisjämförelse

Detta är ett mycket bra och prisvärt alternativ mitt inne i Borgholms centrum. Rummen är fina med sköna sängar, internet och antingen eget eller delat badrum. I en del av rummen finns det en mindre balkong och vissa har även en uteplats. Vill man se på tv så finns det ett stort, gemensamt rum där alla gäster är välkomna att se på något roligt program eller bara umgås. Har man bil så kan man parkera på allmänna parkeringar i närheten av hotellet.

Hotel Badhusgatan 8

Badhusgatan 8
Prisjämförelse

Badhusgatan 8 är ett fint och fräscht pensionat som även detta ligger i stadens centrum. Rummen är väldigt fräscha med en ljus interiör så att känslan blir luftig och rymlig. Tv finns på alla rum men däremot så finns det valmöjligheter när det gäller badrummen. Man kan då välja på att dela ett badrum med andra gäster eller få ett eget på rummet. Här finns också ett stort kök, en tv-lounge, fritt internet och fri parkering.

Hotel Mellangården i Äpplerum

Mellangården i Äpplerum
Prisjämförelse

Detta är en pittoresk liten gård som ligger i Äpplegården i Borgholm. Här finns en stor trädgård och gröna ägor med djur och ladugård. Hotellet har ett stort och gemensamt kök där all utrustning finns för att kunna laga sin egen mat. Vill man äta ute i trädgården så finns det gott om sittytor på solterassen. Det finns ett gemensamt tv-rum där alla gäster kan se på tv och umgås med varandra. Badrum delar man med de andra gästerna och dessa ligger ute i korridoren.

Strandbaden Köpingsvik

Strandbaden Köpingsvik
Prisjämförelse

Här bor man fint precis bredvid stranden cirka fyra kilometer från Borgholm. Här finns alla möjligheter för roliga utomhus aktiviteter så som grillning, bad, sola och trampbåtar. Det finns också en stor terrass som man får använda när man bor på hotellet. Behöver man surfa på nätet så finns det gratis internet på hotellets allmänna ytor. Det finns flera olika typer av rum att välja mellan vad gäller storlek och antal sängplatser. Man delar badrum med de andra gästerna på hotellet.

Hagaborg Bed and breakfast

Hagaborg B&B
Prisjämförelse

Detta hostel är beläget fyra kilometer från Borgholms centrum så man kan ta sig in till stan enkelt med till exempel en cykel. Här bor man bra i den centrala delen av Köpingsvik så man har även nära till strand och bad. Det finns både parkering och trädgård som alla gäster får använda fritt. Det finns rum där man har antingen eget eller delat badrum och även så dusch. Vill man grilla så finns det också en väldigt trevlig grillplats i trädgården.

Greby B&B

Greby B&B
Prisjämförelse

Greby är ett bed and breakfast som också ligger utanför Borgholm. Det är cirka 8 kilometer in till Borgholms centrum så med bil så är man där på tio minuter. Här bor man i vacker natur på en lantlig, trevlig gård från sekelskiftet i lilla byn Greby. För den som gillar att spela en runda golf så har man bara fem kilometer till den fina golfbanan Ekerum. Detta är ett väldigt trevligt ställe att bo på, enkelt men lugnt, fridfullt och hemtrevligt.

STF Solberga Gård

STF Solberga Gård
Prisjämförelse

Detta är ett enkelt men väldigt trivsamt hostel fem kilometer utanför centrala Borgholm. Huset är från 1700 talet med många bevarade original detaljer. Hotellet har även en restaurang som är öppen under sommaren där man både äter och dricker gott. Rummen är enkla men här finns det som man behöver när man är ute och reser, en skön säng med sängkläder, dusch/wc, kök, kyl, micro och gemensamt tv-rum. Vill man så kan man även handla egen producerade produkter på Solberga gårdsbutik.
Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.