Hotel Villa Ingrid

Villa Ingrid
12345 4 snitt: 3,50 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Hotell Villa Ingrid är ett familjärt och trevligt pensionat mitt i centrala Borgholm vilket också betyder att man har väldigt nära till stadens butiker, pubar, nattklubbar, restauranger och härliga små gårds caféer. Borgholm är en fantastisk sommarstad där man verkligen trivs och kan njuta av sin semester. Men man får allt räkna med en hel del blåst, Öland kallas ju för vindarnas ö. Här finns det några olika boende alternativ att välja mellan så som vanliga rum, lägenheter och enklare pensionat rum. Inom bara några minuters promenad så kommer man ner till den fina hamnen och även till badplatsen. Hotellet passar lika bra för den ensamme resenären som storfamiljen.

Hotellet har sammanlagt 18 rum i olika storlekar och antal bäddar. De flesta av rummen är nyligen renoverade och håller en hög standard. Rummen är snyggt inredda med moderna möbler, härliga sängkläder och sängar som man sover gott i varje natt. Vissa av rummen har eget badrum med toalett och dusch. De rum som delar badrum hittar det ute i hotellets korridor. Bor man i lägenheten som hotellet hyr ut som dessutom har hela fem sängplatser så har man också eget kök och sittplats med tv.

Varje morgon serveras en god, hälsosam och rejäl frukost i hotellets rymliga och ljusa frukostmatsal. Är det varmt och fint väder så finns även möjligheten att avnjuta sin frukost ute i hotellets fina trädgård.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.