Villa Skedemosse Gård

Skedemosse Gård
12345 5 snitt: 4,60 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Skedemosse Gård ligger en bit utanför Borgholm i en lantlig idyll. Detta är ett perfekt boende för resenärer som vill få ta del och känna på hela Öland och inte bara Borgholm. Här bor man med vacker grön natur mitt utanför dörren. En stor trädgård som alla har tillgång till. De som arbetar på Skedemosse Gård är väldigt familjära och hjälpsamma. De vill se till att din semester blir exakt så bra som du tänkt dig och att du känner dig riktigt utvilad och belåten när du åker hem igen. Hotellet har ett eget litet minispa med sköna behandlingar att välja mellan, annars kan man sjunka ner i relaxen med en god bok och något uppfriskande att dricka. Det finns också en härlig pool.

Gillar man historia så kan man besöka Skedemosses egna utställning. Gården har då gjort en utställning om det omtalade Skedemosseguldet. För att komma till utställningen så går man på en fin vandringsväg som går till platsen där guldet hittades.

Det finns olika typer av boenden på hotell Skedemosse. Bland annat så kan man välja att bo i ett självhushåll. Detta är perfekt för barnfamiljen eller om man är ett annat större sällskap som vill bo lite mer avskilt och mer ta hand om sig själva. Man bor då i en flygelbyggnad med många sovplatser, flera toaletter, duschar och möjlighet att tvätta kläder och laga mat.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.